Bläää för den gångna veckan!

Jag åkte på världens rackarbajsar-förkylning, var hemma 3 dagar från jobbet och missade den efterlängtade julmiddagen med personalen :(

Både jag och Mion har varit riktigt risiga. Var på vårdcentralen med lill-monstret eftersom han hostade så mycket att stackarn inte kunde sova. Medicinen hann fick hjälper väl inte så supermycket och pluttis är fortfarande snorig + hostig (han han varit sjuk i över en vecka nu). Själv börjar jag känna mej bättre, men att vi båsa ska upp i luften å flyga imorrn känns väl lite sisådär lockande får jag erkänna.

Annars ska det bli lite kul att åka ner till Tyskland, även om det känns som att det kanske är lite för många dagar....... Imorrn får jag iaf skjuts till flygplatsen, vilket känns superskönt. Vi var nämligen iväg å köpte en extra bilbarnstol i lördags. Vi måste ju iaf ha en sen i januari i Tobbes jobb-bil. Vår vanliga bilbarnstol är redan på väg ner till Tyskland i bilen med Tobbe och Jeff, all packning, alla julklappar och en massa julmat :)

Om jag inte får tillfälle att skriva nån rad där nerifrån vill jag passa på att önska alla en underbar jul och ett helt fantastiskt nytt år. Så hörs vi när jag är tebax i gamla hederliga Svedala igen!

* * *

Liten sjukling!

Nu har vi snart varit hemma i kylan i en vecka. Och den märkte vi snabbt av, Mion blev dunderförkyld efter bara nån dag hemma. Snorar och hostar och gnäller. Sover värre än vanligt (ja det är faktiskt möjligt!!!).

Har jag varit ledig i 2 dagar, men imorrn å 3 dagar framåt jobbar jag förmiddag. Undrar hur det ska gå när jag inte får nån sömn alls i princip. Men jg tröstar mej med att det allt som allt är 4 arbetsdagar kvar. Sen ska jag vara ledig! Jullov tom början av januari, sen föräldraledig med Mion (inkl. dagis-invänjning) tom början av februari. NICE!

Dax å underhålla gnällig unge lite igen.... Kram på er!

 * * *

Hemma igen!

Skönt att vara tebax...... INTE! Vilket jekla väder ni bjuder på! Blä!

Vi har haft en underbar vecka på Gran Canaria, ca 25 grader hela tider, strålande solsken hela förmiddagar och helt fantastisk mat. Det enda som var rakt av negativt var att semestern tog slut alldeles för fort!

Mion skötte sej utmärkt på flyget, både dit och hem. Vi blev både förvånade och stolta såklart. Han har oxå njutit av semestern, badat och lekt och levt rövare. Allt vad rutiner hette var som bortblåst den här veckan, men det ska vi nu försöka hitta tillbaka till.

Jag har slängt upp en massa bilder på Facebook, ta gärna en titt:

Gran Canaria del 1:
http://www.facebook.com/album.php?aid=50947&l=92f0e&id=692988526

Gran Canaria del 2:
http://www.facebook.com/album.php?aid=50953&l=6e599&id=692988526

När jag la upp bilderna igår fick jag inte rotera och därefter spara några bilder på min dator av nån underlig anledning. Därför finns bara "liggande" bilder" upplagda. Lyckades bättre idag, men har inte orkat uppdatera inne på ansiktsboken så här kommer istället ett smakprov:

  
  

Lägger så småningom upp lite videoklipp på youtube oxå. Återkommer med länkar till dom...

Hoppas ni alla haft en bra vecka även om ni inte haft det lika ljuvligt som jag :)


Dax för semester!

Imorron bitti är det äntligen dax! Vi ska upp 3.30 (!!!), åk hemifrån 4.30 (!!!). Planet går 7.00. Vid lunchtid nånting känner vi lite efterlängtad värme. Vid middags tid njuter vi av underbar mat och härligt kall öl på nån mysig uteservering, självklart efter minst ett eller ett par dopp i poolen. Kanske har vi oxå tagit en sväng till stranden. Imorgon vid den här tiden sitter jag på en liten hotell-balkong i bara trosorna å smuttar på ytterligare en ljuvlig öl. :D

Sebbe tar med sig sin LapTop, får jag tillfälle å allt funkar slänger jag kanske upp nån bild där nerifrån. Annars hör jag av mej om en sisådär en vecka ungefär!

Ha det bra här hemma i höstrusket! ;)

Puss å Kram

* * *

RSS 2.0