Avsked

Nu har jag bestämt mig för att lägga ner bloggen, har varken tid, intresse eller ork att skriva tillräckligt ofta och mycket för att bloggen ska vara speciellt intressant för nån att läsa. Men jag kanske börjar igen nån annan gång, vem vet.

Men för den här gången tackar jag för mig och så vill jag passa på att ge en STOR kram till alla härliga människor som följt min blogg. Vi ses och hörs nån annanstans..... en annan gång!

* * *


Föräldramöte å Hundbajs!

Samma inlägg som på Aff (sorry för upprepningen, är lite för lat för att skriva typ samma saker 2 ggr)

 

Första föräldramötet!
Är det dax för ikväll! Ska bli superspännande och jättekul att se vilka andra filurer som har barn på min sons dagis 

Har fått en liten dagordning på mailen redan. Stog att dom skulle prata lite om utvecklingssamtal där, hade tänkt fråga när det skulle vara dax för det.... men antar att jag får svar ikväll.

Och jag måste berätta en sak oxå! I förrgår stog jag och rökte på balkongen (ja jag vet bajs på mej som börjat röka igen!!!) och man ser ju halva dagisgården här ifrån. Så stog det en tant (har sett henne en massa förut ute med sin hund, pratar med alla typ) och pratade med en annan tant precis utanför grinden medan hennes hund sprang lös inne på dagisgården. Först tänkte jag skrika åt henne att ta bort hunden därifrån, men jag tänkte att jag ändå skulle låta bli.... ingen vill väl vara den där gapiga kärringen på balkongen egentligen. Hon skulle väl förmodligen ta med sig hunden å gå så fort hon pratat klart iaf. Men så sätter sig hunden å bajsar på dagisgården! Då blev jag lejon-mamma, inte fan vill jag att min son ska springa å leka i hennes hunds bajs. Så då var det dax att börja gapa Tobbe kom ut å undra vad det var frågan om, så jag msåte låtit rätt förbannad, men tanten plockade iaf snällt upp bajset å pös iväg illa kvickt 

Kram på er!

* * *


Lite äldre och Mycket klokare

Ja, igår fyllde man år igen. 29 hela år gammal är jag nu, bara ett år kvar till 30. Ingen ung-snärta längre inte :D

Mion fick vara hemma å mysa med mamma på hennes födelsedag, sen köpte vi supergod mat från fisk restaurangen i Fruängen. Fast inte Tobbe inte, han skulle ha sig en pizza istället :)

Snart dax att bege sig till jobbet igen, lite trist är det när jag jobbar kväll. När jag lämnar Mion på dagis blir han fortfarande så ledsen, och sen får jag inte se honom förrän jag kommer hem och då ligger han redan å sover. Imorrn är det Tobbes tur att lämna för första gången eftersom jag jobbar förmiddag, då får jag hämta istället. MYCKET roligare! :)

* * *


Lilla konstnären


RSS 2.0