Ny inskolning!

En del av er som läser här vet säkert redan om det. Men i fredags kväll fick vi det glada beskedet att vi blivit erbjudna plats på förskolan alldeles intill oss. Känns toppen, speciellt med tanke på att det inte funkat nåt vidare på den andra förskolan, Mion verkar inte trivas där alls. Jag och Tobbe är överrens om att vi kommer göra det klart på den nya förskolan att vi vill ta det långsamt, att vi kräver att det är en och samma personal som skolar in hela vägen.... funkar det inte så väntar vi hellre tills dom kan uppfylla det. Vi kommer inte ha bråttom denna gång! Håll tummarna att det går bättre här! Vi ska dit i eftermiddag på litet besök. Och tackar vi ja till platsen (vilket vi ju kommer göra om det inte är nåt som känns katastrofalt fel där) så påbörjas alltså en ny inskolning..... redan nästa måndag!

Idag var det första gången Tobbe skulle lämna på dagis och han tyckte också det kändes pest. Sen ringde dom straxt innan 10 och sa att Mion kändes varm och var dålig så jag åkte och hämtade honom. Han sjöng i vagnen hela vägen hem och mumsade i sig pizza som aldrig förr, så så dålig var han ju inte. Antagligen hade han väl gråtit så mycket att han blev alldeles febrig. Han kanske känns pyttelite varm, men jag tror inte det är nån fara. Hoppas iaf inte det. Han sussar så sött nu, hemma, där det är tryggt och skönt! Ska gå å mysa lite med honom nu.

Har förresten hittat kameran, men inte kommit ihåg att ladda den, återkommer med lite uppdaterade bilder, bla på Mions nya coola säng!!

* * *


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0