Hemma igen!!!!

Åh, vad jag har saknat mitt hem! Det är så underbart att vara hemma igen! NJUTER!

Visst har vi haft det trevligt, Mion har trivts ordentligt med all uppmärksamhet!

Julafton firades hos Tobbes mormor & morfar (där vi oxå bodde nu när vi var i Tyskland). En sisådär 30 personer kom dit så det var fullt ös. Vi hade ju haft med oss "svenskt julbord" eftersom man egentligen firar jul där nere med bara lite fika typ. Dom flesta tyckte väl att det var lite spännande med svensk julmat även om många var rätt skeptiska till sill och Jansson..... :)

Jeff (Tobbes låtsaspappa får man väl kalla honom) fyllde år där i mellandagarna och det firades med kalas på samma ställe och nästan lika mycket folk.

Men mest partaj blev det på nyårsafton, som firades hos Tobbes morbror och hans fru. Där slog dom på stort med helstekt gris (blääääää!) och en jäkla massa alkohol! För första gången vågade vi släppa bort Mion! Tobbes mormor tog med sig honom hem när hon gick runt 22-tiden och la honom. Det hade funkat superbra och ungen sov rakt igenom fyrverkerierna..... Och såna var det gott om, man skulle kunna tro att det är krig där runt tolv-slaget på nyårsafton. Det brändes av en jäkla massa. Tyvärr blev lilla Justin (Tobbes kusins barn) brännskadad i ansiktet av nåt pang pang och fick åka in till akuten..... :(

En shoppingtur blev det oxå till ett mysigt litet köpcetrum och jag köpte mej en massa snygga nya kläder, det var härligt! En kväll var vi på en av Vinter-marknaderna inne i Berlin, det var mysigt, men svinkallt! En annan kväll var vi på en liten mindre marknad där de oxå byggt upp en gigantisk pulka-backe, mitt i city! Jag, Tobbes lillebror, hans kusin och morbrors fru åkte stora gummidäck i backen. Det var superballt!

Det var lite om hur vi haft det, nu står mini-monstret å skriker på mej, så det är väl dax att underhålla honom lite antar jag. Uppdaterar lite med bilder när kameran kommer hem. Den är på väg hem i bilen med Tobbe, Jeff, vår packning, alla julklappar och våra backar öl ;)

Puss å Kram å God Fortsättning!

* * *

Kommentarer
Postat av: fyrabarnsmor

Ni verkar ju ha haft de trevligt...god fortsättning:)

2009-01-03 @ 10:58:56
URL: http://fyrabarnsmorsa.blogg.se/
Postat av: Malin (Av-längtan-till-dig)

Välkommen hem!!! Det har varit tom utan dig inne på AFF, inläggen haglar inte in direkt....men det får vi ändra på nu, du brukar ju vara flitig!!! KARM

2009-01-03 @ 11:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0